Voorbereidingen verkiezingen 2012

Op 29 december 2011

Na een geslaagde BBQ in september is onze N-VA-afdeling weer volop aan de slag gegaan. We willen volgend jaar immers vrij en ongebonden naar de kiezer stappen met een sterk programma.

Om dit te realiseren willen we onze leden en sympathisanten betrekken bij het vormgeven van ons inhoudelijk traject. We houden u op de hoogte op welke manier dit zal gebeuren. Op deze webstek en in het volgend krantje (eind december) komt u het allemaal te weten.

*UPDATE*

Een NVA-programma voor en door de inwoners van Houthalen-Helchteren!

Voor onze gemeente Houthalen-Helchteren nadert stilaan een belangrijke afspraak: in het najaar van 2012 vinden de volgende gemeenteraadsverkiezingen plaats.

Onze afdeling zal vrij  en ongebonden naar de kiezer stappen om het motto van de partij “Denken – Durven – Doen” te realiseren. Het bestuur treft al volop voorbereidingen om een degelijk programma en een sterke lijst samen te stellen. Onze ambitie is een geloofwaardig programma op te stellen, voor het volk, maar ook door het volk. En daarvoor reiken we de hand naar de bevolking van onze gemeente.

Startvergaderingen

Via een folder wordt elke inwoner van Houthalen-Helchteren uitgenodigd om deel te nemen aan een startvergadering in de eigen deelgemeente. Leden, maar ook niet-leden zijn welkom. Tijdens deze bijeenkomst maakt u kennis met de bestuursleden van NVA Houthalen-Helchteren en wordt u vrijblijvend uitgenodigd om samen vorm te geven aan de krachtlijnen van onze partij. Alle startvergaderingen beginnen om 20u!

Data (zie agenda):

  • 24 januari 2012: Houthalen-Oost - Parochiaal Centrum aan het Lindeplein
  • 30 januari 2012: Helchteren - zaal brasserie De Noordkant aan het Kerkplein
  • 7 februari 2012: Houthalen-Centrum, Laak, Lillo en Meulenberg - parochiaal centrum aan de Pastorijstraat in het centrum

Alle vergaderingen starten om 20u!

Vergaderingen rond beleidspunten

Na de startvergadering vinden er per deelgemeente enkele vergaderingen plaats waarin bestuursleden, NVA-leden, sympathisanten en geïnteresseerden samen vorm geven aan de beleidspunten voor onze campagne. Iedereen kan zijn steentje bijdragen om een geloofwaardig programma klaar te stomen waarbij de bekommernissen van  iedere deelgemeente aan bod komen.

In 2012 kunnen wij samen het verschil maken. Samen kunnen we onze gemeente Houthalen-Helchteren de positieve wending bezorgen die alle inwoners verdienen. Hopelijk tot gauw!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is