Luc Melotte lijsttrekker 2018 in Houthalen-Helchteren

Op 12 maart 2018

N-VA-fractieleider en gemeenteraadslid Luc Melotte uit Houthalen-Helchteren trekt in oktober de lijst bij de gemeenteraadsverkiezingen. Hij werd op voorstel van het bestuur van N-VA Houthalen-Helchteren voorgedragen.

Wat al enkele maanden de ronde doet, is officieel bekrachtigd op de bestuursvergadering van de N-VA-afdeling van Houthalen-Helchteren. Consensusfiguur en kopman van de N-VA-oppositiefractie in de gemeenteraad Luc Melotte zal de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober 2018 aanvoeren. “Intussen ben ik al 6 jaar raadslid in onze gemeente, een bijzondere eer. Ik ben geboren en getogen in Houthalen-Helchteren en heb mij heel mijn leven ingezet voor het welzijn van onze inwoners. Eerst ben ik enkele jaren professioneel actief geweest bij de gemeentelijke diensten om dan nadien over te stappen naar de lokale politie waar ik altijd de vinger aan de pols heb gehouden over wat er zich allemaal in Houthalen-Helchteren afspeelt.’

Ook afdelingsvoorzitter Carlo Kesters reageert opgetogen: ‘Met Luc kiest onze afdeling voor een teamspeler met de nodige ervaring. Zo bracht Luc de bedenkelijke wanpraktijken bij Hoeve Jan, die geleid hebben tot de grootste forensische audit ooit naar onregelmatigheden bij het huidige gemeentebestuur, mee aan het licht. Een audit waarvan het resultaat bovendien nog steeds niet publiek is gemaakt.’. Het zal dan ook niemand verbazen dat de N-VA-afdeling naar de verkiezingen trekt met het één heel groot engagement en dat is om iedere euro publiek geld met de nodige zorg en transparantie te besteden.

‘Iemand die het welzijn van de groep boven alles plaatst, zo heb ik Luc leren kennen en mij laten overtuigen om mee in het lokale verhaal van deze afdeling te stappen. Een afdeling die met de gezamenlijke ambitie zit om in 2018 mee aan een nieuw en transparanter Houthalen-Helchteren te werken. Een Houthalen-Helchteren dat onder leiding van haar gemeentebestuur op een constructieve en optimistische manier werk maakt van de heersende problematieken.’ besluit afdelingssecretaris Ismail Ayed.

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is